(c)2011

Пътеводител Флоренция и Тоскана

   Книги ► Пътеводители ► 
Пътеводител Флоренция и Тоскана
Aвтор: Тим Джепсън
Издателство: Егмонт
Година: 2015
ISBN: 9789542715078
Корица: мека
Страници: 336
Цена: 24.90 лв.  19.92 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Всеки ден експертите на „Нешънъл Джиографик” пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителя ФЛОРЕНЦИЯ И ТОСКАНА, който съдържа:

- ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО, задълбочен встъпителен очерк за Флоренция и Тоскана, който ще ви помогне да организирате посещението си според вашето време и интереси.
- ИЗЖИВЯВАНЕ, неповторимо и с личното ви участие: курсове по готварство и изобразително изкуство; разходка по стъпките на Данте; земеделска работа в тосканска ферма и съжителство с кореняци флорентинци.
- ПОДСКАЗАНО, споделени идеи на фотографите, авторите и изследователите на Нешънъл Джиографик, както и на местни експерти за популярни места и заведения, практически съвети и много други.
- ПЕШЕХОДНИ И АВТОМАРШРУТИ с карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които разходка от базиликата Сантисима Анунциата до църквата „Санта Тринита“ във Флоренция, обиколка на площад Кампо в Сиена, както и пътешествие из винарския район Кианти и долината Казентино.
- МАЛКО ПОЗНАТИ МЕСТА, сред които находищата на трюфели в Тоскана, йога обител във фермерска къща от ІV в. и маршрут, очертан от творбите на ренесансовия майстор Пиеро дела Франческа.
- НЕ ПРОПУСКАЙТЕ списък във всяка глава, който препраща към подробни описания на горещо препоръчвани от нас забележителности и събития.
- ВЕЛИКОЛЕПНИ ЦВЕТНИ СНИМКИ, ИЛЮСТРАЦИИ И КАРТИ за всички забележителности, улесняващи избора и бързата ориентация.

тегло 0.400 кг
 
Общи условия