(c)2011

101 отбивки

   Книги ► Пътеводители ► 
101 отбивки
Aвтор: Иван Михалев , Елина Цанкова
Издателство: Сиела
Година: 2015
ISBN: 9789542816850
Корица: мека
Страници: 256
Цена: 16.90 лв.  13.01 лв. (Отстъпка -23%)

Добави в количка
 
Ако обичаш да пътуваш, ако си любопитен да откриваш нови места, ако често избираш страничните пътища, вместо да караш по магистралата, то тази книга е за теб. В нея ще намериш информация за 101 от най-колоритните места в България. За някои си чувал от приятели, други си виждал на снимки в интернет, а трети са ти напълно непознати. Местата в „101 отбивки" са от последния вид. Повечето от тях не попадат в туристическите справочници – но трябва да бъдат включени в личния ти списък за бягство през уикенда.

Планински върхове, пещери, водопади, плодове, вино, мястото с най-хубавата гледка – няма значение, отбивките от магистралата ще те отведат до нещо хубаво. Надяваме се да се срещнем по пътя.

Приятно пътуване!КАКВО ЩЕ ОТКРИЕШ В ПЪТЕВОДИТЕЛЯ:


Ексклузивна селекция на малко известни места в България.


Авторски снимки, които предават магията на всяко от местата и очарованието на българската природа.


Точни упътвания как да стигнеш до тях, написани от хора, които лично са изминали всеки един от маршрутите. Някои от тези места са диви и затънтени. От личен опит знаем колко сложно може да бъде намирането им без помощта на пътеводител.


Информация за други интересни места в радиус от 50 километра, така че да направиш разходката си през уикенда още по-забавна и пълноценна.


Фотографски съвети как да направиш красиви снимки на местата, описани в книгата
 
Общи условия