(c)2011

Какво искат жените

   Книги ► Философия и психология ► Психология ► 
Какво искат жените
Aвтор: Какво искат жените
Издателство: Колибри
Година: 2015
ISBN: 9786191504831
Страници: 256
Цена: 14.00 лв.  11.06 лв. (Отстъпка -21%)

Добави в количка
 
Смела и духовита книгата, подписана от журналиста Даниел Бергнър отговаря на тези и още много въпроси, и разрушава повечето от приетите представи за това Какво искат жените. Успехът й се дължи на нейната честност и обективност, а привидно баналното заглавие е само клопка, отвъд която дебнат неудържимите ни сексуални фантазии.


„Какво искат жените?” е провокативна и новаторска книга, която преобръща традиционното мислене за женската сексуалност, черпейки аргументи от последните научни изследвания и експерименти. Въз основа на обширни интервюта с известни сексолози, психолози и средностатистически жени тя развенчава митове и разнищва множество теми, свързани със сексуалните взаимоотношения между половете и тайните на женското желание. Дръзко пътешествие в света на женската еротичност, книгата търси отговори на рядко задавани и от науката въпроси. Проницателна и интелигентно написана, „Какво искат жените?” разпалва дискусии, които ще бъдат актуални години напред.

„Тази книга трябва да се чете от всяка жена на земята... и да бъде задължително четиво за всеки, който проявява дори минимален интерес към женския пол.” - salon.com

„Една от най-горещите книги, която добавя експлозиви в разговора за това какво означава да бъдеш жена днес.” - Vogue
„Нова перспектива към изворите на женското сексуално желание... Ще изненада мнозина. И ще очарова всички.” - Даян Акерман
По следите на науката за женското сексуално желание

Преведено на петнайсет езика, това завладяващо четиво громи митове и разнищва множество теми, свързани с проблемите на двата пола, разпределението на ролите и тайните на женската сексуалност.


Възможно ли е жените да са по-малко моногамният пол?
Как се отразява емоционалната близост върху страстта?
Каква е ролята на нарцисизма, т.е. на желанието да бъдем желани?
Наистина ли политическите придобивки за жените се оказаха пагубни за атмосферата в спалнята?
Откриването на „женска виагра” не е ли още един опит за „лечение” на моногамията?...
 
Общи условия