(c)2011

Седем писма от Париж

   Книги ► Антикварни книги ► 
Седем писма от Париж
Aвтор: Саманта Веран
Издателство: СофтПрес
Година: 2015
ISBN: 9786191512034
Корица: мека
Страници: 312
Цена: 15.99 лв.  15.99 лв. (Отстъпка -0%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Тегло 0.300 кг

„Седем писма от Париж“ е приказка от реалния живот. Ще бъдете запленени от тази романтична изповед на американската Пепеляшка за нейния шармантен френски принц.
Елизабет Бард, писател

Две десетилетия, седем любовни писма и една отдавна забравена любов…
Месеци преди четирийсетия си рожден ден някога успешната рекламна дизайнерка Саманта е безработна, с купища дългове и с провален брак. Тя трябва да вземе няколко съдбоносни решения, за да рестартира живота и сърцето си. Всичко изглежда безнадеждно, докато не открива седемте романтични и прочувствени писма от Жан-Люк, чаровния французин, с когото е прекарала един незабравим ден в Париж преди две десетилетия. Бърза справка в Google й помага да го открие, за да разберат двамата, че годините и разстоянието не са угасили страстта, която изпитват един към друг. Саманта осъзнава, че внезапният й полет до Франция, за да се срещне отново с мъжа, когото познава от 24-часов горещ флирт, е лудост – но точно това е лудостта, за която е мечтала цял живот...
„Седем писма от Париж“ разказва затрогващата и вдъхновяваща действителна история на своята авторка Саманта Веран – една смела жена, която си дава шанс да започне отначало и се научава да слуша сърцето си.
„Седем писма от Париж“ е триумф на любовта над културните различия и дистанцията на времето.
Хилъри Рейл

Действителна история за една сбъдната мечта
 
Общи условия