(c)2011

Джон Бон Джоуви. Биографията

   Книги ► Антикварни книги ► 
Джон Бон Джоуви. Биографията
Aвтор: Лора Джаксън
Издателство: Еднорог
Година: 2014
ISBN: 9789543651542
Корица: мека
Страници: 304
Цена: 15.00 лв.  15.00 лв. (Отстъпка -0%)

Добави в количка
 
Тегло 0.500 kг.

От слаб ученик до рок икона, която разчупва стереотипа за шеметния живот от типа "секс, наркотици и рокендрол", от покорител на женските сърца до отдаден на семейството баща на четири деца, това е историята на мегазвездата на рока Джон Бон Джоуви.

Пътят на групата Бон Джоуви до върховете на славата, изпъстрен и с любопитни факти от живота на Джон Бон Джоуви, като тайната му сватба с неговата любима от гимназията Доротея или активното му участие в предизборната кампания на американския президент Барак Обама, е всъщност една от най-вълнуващите истории на успеха в музикалния свят.
Дори дългогодишните фенове на Джон Бон Джоуви ще научат малко известни факти от живота му като вдъхновяващата му реч пред световноизвестния "Клуб за дебати" на Оксфордския университет или немалкия му опит в ръководенето на отбор от висшата лига по професионален американски футбол на закрито.
Ако от дете си тананикате Livin On a Prayer" или обожавате най-романтичната балада на всички времена Always , тази книга е точно за вас. Искате да научите повече за тайната сватба на Джон Бон Джоуви с Доротея или как се е родил химнът на Бон Джоуви Wanted Dead or Alive ? Каним ви да надникнем заедно зад сцената.
 
Общи условия