(c)2011

Близначките

   Книги ► Антикварни книги ► 
Близначките
Aвтор: Саския Сарджинсън
Издателство: Ентусиаст
Година: 2014
ISBN: 9786191641390
Корица: мека
Страници: 328
Цена: 15.00 лв.  15.00 лв. (Отстъпка -0%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Тегло 0.350 kг.

Саския Сарджинсън живее в Лондон, Великобритания. Израства с майка си, брат си и сестра си в Съфолк, в малка къща насред борова гора. "Като деца", казва тя, "живеехме в наша собствена приказка". Родният Съфолк е истинското вдъхновение за писателката. Историята и в дебютния ѝ роман "Близначките", и в следващия "Без теб", се развива в родното място на Саския. Сарджинсън пише разкази и поезия, откакто може да държи молив, но ѝ отнема много време, за да повярва, че може да се отдаде изцяло на писателска кариера. Една от най-големите страсти на Саския Сарджинсън е тангото. Любовта ѝ към танца е толкова голяма, че се опитва да намери начин да го включи по някакъв начин в своите романи.

Изолта и Виола са близначки. Неразделни като деца, те порастват и стават съвсем различни жени: Изолта пише за известно модно списание, има приятел фотограф и бляскав апартамент в Лондон, а Виола е отчаяна и нещастна и със сетни сили се бори със сериозно хранително разстройство.
Какво се е случило преди години, за да преобърне живота на близначките и да ги тласне по така различни пътища в живота им на възрастни? Докато двете жени разплитат трагичните събития от едно лято, което никога няма да забравят, ужасяващи тайни от миналото се завръщат с драматична сила и заплашват да разбият живота им...
Пленителен разказ за повратните точки в човешкия живот, това е роман за необичайната връзка между близнаците, за тайните, които всички носим със себе си, и за тяхното понякога разрушително въздействие върху бъдещето ни.
 
Общи условия