(c)2011

Неочакваните съставки на щастието

   Книги ► Философия и психология ► Психология ► 
Неочакваните съставки на щастието
Aвтор: Дебора Маккинли
Издателство: intense
Година: 2014
ISBN: 9789547832053
Корица: мека
Страници: 224
Цена: 15.00 лв.  12.75 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
тегло 0.300 кг

Ийв Петуърт е почитателка на детективските, много мъжки романи на писателя Джак Купър. Привлича я чувственият начин, по който той пише за храната, и му изпраща писмо, за да изрази възхищението си.
Разменените писма и имейлите, изпълнени с кулинарни описания и размисли за човешката природа, дават на Ийв и Джак временно облекчение от кризата, която всеки от тях изживява.
Разведена от години, Ийв води самотен, макар и доста привилегирован живот в английската провинция. Отскоро разведен за втори път, Джак е емоционално нестабилен и не е в състояние да започне новия си роман. През последните 15 години много жени са се опитвали да го направят щастлив, но малко от тях са успели. Очарован от прямотата на Ийв и любовта ѝ към храната, той отговаря на краткото ѝ писмо и това слага началото на кореспонденция. Със завоалираните от полуанонимността и разстоянието мъдри и с времето все по-пропити със загриженост съвети, Ийв и Джак намират сили да застанат лице в лице с проблемите си и за да ознаменуват това, планират среща в Париж. Но дали наистина ще се срещнат на левия бряг на Сена?
 
Общи условия