(c)2011

Рафа. Моята история

   Книги ► Художествена литература ► Биографии ► 
Рафа. Моята история
актуално

Aвтор: Рафаел Надал; Джон Карлин
Издателство: Ентусиаст
Година: 2014
ISBN: 9786191641239
Корица: мека
Страници: 280
Цена: 16.00 лв.  12.64 лв. (Отстъпка -21%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Рафа. Моята история“ е първата книга, която разкрива как се изгражда един шампион и надниква в личния свят на харизматичния, но загадъчен тенисист Рафаел Надал.

„Рафа“ ни отвежда от дома на Надал на остров Майорка до съблекалнята на Централния корт и разкрива какво напрежение е да играеш в един от най-великите турнири на света.

Ще се запознаете подробно с детството на Надал, с израстването му като играч и с невероятната му спортна кариера. В книгата са описани моменти на триумф като победата му над неговия приятел и съперник Роджър Федерер през 2008 г. на финала на Уимбълдън, както и трудните периоди на тежки контузии, преследващи го през цялата му спортна кариера.
Дори в различно поприще, Рафаел Надал си остава голям шампион, тъй като автобиографията му бързо покорява класациите за бестселъри.

За да разкаже историята си, Надал обединява сили с Джон Карлин, автора на „Да надвиеш врага: Нелсън Мандела и играта, която създаде една нация“ ? книгата, по която е направен номинираният за Оскар филм „Несломим“.
 
Общи условия