(c)2011

Наръчник за оцеляване в живота

   Книги ► Художествена литература ► Биографии ► 
Наръчник за оцеляване в живота
актуално

Aвтор: Беър Грилс
Издателство: Вакон
Година: 2014
ISBN: 9789549535686
Корица: мека
Страници: 288
Цена: 17.00 лв.  13.09 лв. (Отстъпка -23%)

Добави в количка
 
Тегло 0.300 kг.

Историите на Беър Грилс са колкото интересни, толкова и полезни. Учат ни, че всички ние сме способни да живеем по-смело, отколкото си мислим и междувременно да се забавляваме.

След феноменалния успех на автобиографията "Кал, пот и сълзи" и "Оцеляване в дивата природа", това е трета книга на Беър Грилс, която излиза на български език. Този път обаче е време за оцеляване не само в амазонската, но и в градската джунгла.

Ако има човек, който знае как да постъпи във всяка екстремна ситуация, това е именно Грилс. Дали сам под изгарящото слънце на Сахара, опасно близо до кратера на действащ вулкан, или насаме с дивата природа, Беър Грилс знае какво да прави. След десетките успешни епизоди на "Оцеляване на предела" и множеството опасности, които е преодолял, сега авантюристът за първи път споделя житейските уроци, които е научил по възможно най-трудния начин сред едни от най-суровите места на земята – да сграбчваш възможността при всеки удобен случай, да се изправяш пред опасността лице в лице и да се доверяваш на инстинктите си. Грилс ни разказва историите, които го вдъхновяват в личен и професионален план. Споделя ни собствените си житейски повели, към които се придържа твърдо. И ни учи:

Как да продължим напред, когато всички обстоятелства са срещу нас?
Как да вдъхновим екипа си да ни следва въпреки очевидните опасности?
Кои са най-важните умения, които трябва да добием, за да развием докрай потенциала си?
Кои са трите ключови качества, които винаги ще са ни от полза?
Какво се крие зад израза "Пътувай до Ню Орлиънс... всеки ден" и защо точно до тази дестинация?
 
Общи условия