(c)2011

Едно желание може да промени вашия живот Промоция

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Едно желание може да промени вашия живот Промоция
Aвтор: Гал Сасон, Стив Уейнстийн
Издателство: Кибеа
Година: 2014
ISBN: 9789544744342
Корица: мека
Страници: 372
Цена: 18.00 лв.  9.00 лв. (Отстъпка -50%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Тегло 0.500 кг

Книгата “Едно желание може да промени вашия живот”, написана от Гал Сасон в съавторство със Стив Уейнстийн, е създадена на основата на богатата духовна информация, натрупана по време на неговите семинари. Причината за появата и е, че Гал намирал повечето от издадените преди това книги за прекалено сложни или традиционни. За да я напишат, авторите разшифровали записите от семинарите на Гал, така че да се получи нещо като “семинар в книга”.

Резултатът – истински интригуващ, новаторски подход към Кабала, при който авторите интегрират митология, научни изследвания и практически упражнения в една цялостна десетседмична програма, предназначена да насочи читателя както към материални, така и към духовни придобивки, независимо от неговата вяра или религия.

Книгата може да служи като пособие за всекидневни упражнения, които да ни приближат към самите себе си и към архетипните енергии на кабалистичното Дърво на живота. Тя предлага пътешествие по сферите на Дървото, съпроводено с медитации, митове, упражнения и философски разсъждения. По такъв начин можем да изпълним най-съкровените си желания, независимо какви са те.
 
Общи условия