(c)2011

Ангели за всеки ден

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Ангели за всеки ден
Aвтор: Джени Смидли
Издателство: Ентусиаст
Година: 2013
ISBN: 9786191640874
Корица: мека
Страници: 191
Цена: 14.00 лв.  11.90 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
Случвало ли ви се е внезапно да усетите повей в спокоен ден, или перце неочаквано да полети към вас, или събитията да се подреждат в непредсказуем ред? Най-вероятно това са признаци за присъствието на ангел в живота ви. Джени Смидли е световно известен специалист по общуване с ангели. Именно те са вдъхновението за създаването на бестселъра „Ангели за всеки ден“, който издателство „Ентусиаст” публикува за първи път в България. В своята книга Джени Смидли ни съветва да приемем спокойно присъствието на ангел в живота си и да отворим сърцето си за него, защото ангелът е наш помощник. Авторката събира историите на хора от цял свят, пожелали да разкажат за срещите си с небесните същества. Самата тя също е имала подобни срещи, които са променили и дори спасили живота й.

Имам ли свой ангел? Грижи ли се моят хранител за мен? Как мога да вляза във връзка с него? Възможно ли е да получавам ангелска помощ и насоки? Това са само част от въпросите, които Джени редовно получава в писма от своите читатели. „Тъжно е, но е факт – някои хора все още смятат, че не заслужават да имат собствен ангел!“ – споделя Смидли. Затова тя решава да събере на едно място всички вълнуващи разкази за срещи с ангели, случили се както при изключително драматични обстоятелства, така и в ежедневието. Към тях добавя полезни съвети за това как да открием нашите ангели, да се свържем с тях и дори да получим доказателства за присъствието им.

Без значение от културата или религията, ангелите са част от света, независимо от формата, в която присъстват в живота ни. „Истината е, че ангелите ни обичат безусловно и ще ни помагат независимо от статуса ни в света“, споделя авторката. За разлика от феите, те не изчезват, ако не повярваме в тях, и въпреки че са нематериални същества, са реална част от всекидневието ни. Ако сте отворили съзнанието си, лесно ще повярвате в тях. Един от аргументите, които Смидли използва, е толкова искрен, че звучи като абсолютна истина: „Трябва да има ангели, защото ако всички молби и молитви, които отправяме, отиват директно при Бог, то тогава ще настъпи пълен хаос“. Тази книга със сигурност ще ви убеди, че абсолютно всеки човек, а дори и четириногите ни приятели, има свой ангел хранител.
 
Общи условия