(c)2011

Европейско данъчно право

   Книги ► Икономика, право, счетоводство ► Правна литература ► право ► 
Европейско данъчно право
Aвтор: Любка Ценова
Издателство: Фенея
Година: 2012
ISBN: 97895461916300
Корица: мека
Страници: 160
Цена: 14.00 лв.  11.48 лв. (Отстъпка -18%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Тегло 0.160 кг

В книгата се разглеждат актуални аспекти от развитието на европейското данъчно право в светлината на неправните предложения на ЕК в периода 2010-2012 г.

Книгата е предназначена за практикуващи юристи, счетоводители, научни работници, студенти и всички, които се интересуват от Европейско данъчно право.


Авторът доц. д-р Любка Ценова е работила като експерт в Главна данъчна дирекция към Министерство на финансите, в Съвета по законодателство на Министерството на правосъдието и като началник отдел и Директор на Дирекция "Законодателна дейност и европейско право" на Народното събрание. Автор е на над 90 публикации у нас и в чужбина в областта на данъчното облагане, между които книгите "Основи на данъчното законодателство на ЕС", "Новият закон за ДДС", "Актуални правни аспекти на акцизите - европейски измерения" и др. Тя е кореспондент от 2001 г. на списание "International VAT Monitor", издание на IBFD, Холандия. Специализирала е в Центъра на OECD във Виена, College of Europe в гр. Брюж, Белгия, участвала е в обучения, провеждани в ЕП от ЕК, в Брюксел и Страсбург, в парламентите на Холандия, Унгария, Чехия, Естония, Словения.
 
Общи условия