(c)2011

Осемте стълба на емоционалното здраве

   Книги ► Антикварни книги ► 
Осемте стълба на емоционалното здраве
Aвтор: Д-р Марк Аткинсън
Издателство: AMG Publishing
Година: 2012
ISBN: 9789549696479
Корица: мека
Страници: 360
Цена: 14.00 лв.  14.00 лв. (Отстъпка -0%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Д-р Марк Аткинсън е холистичен лекар, специалист по лечение чрез хранене и създател на Академията за развитие на човешки потенциал, водеща компания за личностно развитие във Великобритания. Дипломира се през 1997 г. като Бакалавър по медицина и хирургия (MBBS) и Бакалавър по клинична фармакология и психология (BScHONS) в Имперския медицински университет в Лондон. След като започва да работи с пациенти, д-р Аткинсън е очарован от връзката между ум, емоции и тяло и как те взаимно си влияят. Това го кара да доразвие традиционното си медицинско образование и да навлезе в сферата на холистичната медицина, която използва най-ефективните методи от традиционната и алтернативната медицина, за да бъде човек здрав – физически, емоционално и психически.

Книгата "Осемте стълба на емоционалното здраве" на Марк Аткинсън ни представя съчетание на методи от традиционната и алтернативната медицина. По този начин ще успеем да отстраним физическите и психологическите пречки пред емоционалната свобода и да подобрим качеството на живота си като цяло.

В книгата ще откриете различни въпросници, които ще ви помогнат да преодолеете най-честно срещаните бариери пред доброто здраве и емоционалната свобода като алергии и непоносимости към храни, липса на определени хранителни вещества, хормонални проблеми.

Чрез книгата „Осемте стълба на емоционалното здраве” ще открием своите индивидуални потребности и ценности и ще достигнем едни по-висок етап в процеса на себепознание.
 
Общи условия