(c)2011

Справочник за кандидат-студенти - Софийски университет "Св. Климент Охридски"

   Книги ► Справочници ► 
Справочник за кандидат-студенти - Софийски университет
Aвтор: Сборник
Издателство: --
Година: 2012
Корица: мека
Страници: 160
Цена: 7.00 лв.  5.74 лв. (Отстъпка -18%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Настоящият справочник е основно помагало за кандидатстващите в най-голямото и престижно висше училище у нас - Софийския университет „Св. Климент Охридски".
В справочника ще намерите в подреден и синтезиран вид всичко, което е нужно да знаете предварително за едно такова сериозно начинание, каквото е кандидатстването в Университета.
Справочникът се състои от три части.
В първата част е включен Правилникът за приемане на студенти в СУ „Св. Климент Охридски" за учебната 2012/2013 г. Тук са посочени условията и специфичните изисквания за кандидатстване, процедурата и сроковете за подаване на кандидатстудентски документи и графикът за провеждане на конкурсните изпити. Втората част съдържа програмите за всички кандидатстудентски изпити и придружаващите ги методически указания, помощна литература, примерни тестове. Факултетите и специалностите към тях са представени в третата част.
Справочникът има за цел да направи пътя на кандидатстването по-лек. Той ориентира колко време трябва да се отдели за подготовка и какъв е характерът и видът на изпитите.
Широкият обем от важна и актулна информация прави Справочника полезен както за самите кандидат-студенти, така и за учители, учещи, преподаватели, родители.
Пожелаваме успех на всички участници в предстоящата кандидатстудентска кампания - 2012 година!

От съставителите

 
Общи условия