(c)2011

Краят на всичко Промоция

   Книги ► Антикварни книги ► 
Краят на всичко Промоция
промоция

Aвтор: Меган Абът
Издателство: Обсидиан
Година: 2011
ISBN: 9789547692794
Корица: мека
Страници: 231
Цена: 14.00 лв.  7.00 лв. (Отстъпка -50%)

Добави в количка
 
Лизи и Иви са на тринадесет и са неразделни. Живеят една до друга, прибират се заедно от училище, разменят си бански костюми и хокейни стикове и споделят всичко, дори невинните си флиртове. За Лизи домът на Иви – с неотразимата й по-голяма сестра Дъсти и най-вече страхотно чаровния й баща - е най-прекрасното място на света.
И изведнъж един следобед Иви изчезва. Единствената улика - тъмночервена кола в края на улицата. Паника обзема спокойния квартал. Въпросите валят отвсякъде. Била ли е Иви нещастна или уплашена от нещо? Следил ли я е някой? Би ли се качила в колата на непознат? Лизи е обзета от чувство за вина и страх. Неочаквани спомени нахлуват в съзнанието й, знаците, предвещаващи какво ще се случи, изплуват пред очите й. Тя разбира, че въобще не е познавала най-близката си приятелка. И че нищо не е такова, каквото изглежда.

"Омагьосващ роман за края на детството и сексуалното пробуждане, за бащи и дъщери, семейство и приятели, за ревност, тайни и лъжи… Книга, която няма да забравите."
Гардиън
 
Общи условия