(c)2011

Как да оцелеем след края на света такъв, какъвто го познаваме

   Книги ► Техническа литература ► Оръжие ► 
Как да оцелеем след края на света такъв, какъвто го познаваме
Aвтор: Джеймс Уесли, Ролс
Издателство: Екслибрис
Година: 2011
ISBN: 9789548208765
Корица: мека
Страници: 336
Цена: 14.00 лв.  11.90 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Техники за оцеляване в неприятни обстоятелства

Има причина да държите тази книга в ръце. Нищо не става съвсем случайно. Вярвам, че скоро ще бъдете готови да поемете по път, който ще ви отведе не само до по-голяма логистична готовност, но и до усвояването на ценни умения, които ще ви бъдат от полза през целия ви живот. Тези умения ще ви направят по-уверени. Съчетани с подходящите средства, те ще ви помогнат изцяло да разчитате на себе си, независимо от трудностите, с които можете да се сблъскате някой ден. Когато сте добре подготвени и обучени, ще можете също така да споделите уменията и част от допълнителните си припаси с роднини, съседи и приятели, които не са били толкова предвидливи.

Джеймс Уесли Ролс е създател и редактор на SurvivalBlog.com – най-популярният Интернет сайт за подготовка на семейството за бедствия, аварии и катастрофи. Той е световно признат експерт в широк спектър от области, включително запасяването с хранителни провизии, съхранението на горива, самозащитата, комуникациите, сигурността на убежището, раниците и пакетите за спешни ситуации, специалните транспортни средства, проектирането на убежища, самоизхранването със земеделие и дребен добитък, както и най-различни традиционни умения за оцеляване в условията на автономно съществуване.

Авторът е бивш офицер от американското военно разузнаване. Сред клиентите на услугите му за подготовка за кризисни ситуации са изпълнителни директори от класацията на списание „Форчън” за 500-те най-доходни компании, духовни лица, предприемачи, финансови мениджъри. Влиятелният Ролс не само говори, но и действа: собственото му семейство живее в добре подготвено, самодостатъчно убежище, сгушено „някъде на запад от Скалистите планини”. Ролс е автор и на книгата „Патриоти: роман за оцеляването в предстоящия колапс”, определяна като „наръчник по оцеляване, умело маскиран като художествен роман”. Очаква се издаването на две продължения.
 
Общи условия