(c)2011

Тайните подземия на България - част пета

   Книги ► Научна литература ► История ► тайни, загадки ► 
Тайните подземия на България - част пета
актуално

Aвтор: Милан Миланов
Издателство: Везни 4
Година: 2010
Корица: мека
Страници: 320
Цена: 15.00 лв.  12.75 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
Подземен град под Бургас. Апокалипсисът. Вавилонската кула в Черно море. Акрополът. Метеора. Корабите на император Калигула.

Небесните градове на Сириус. Пещерата "Утробата". Крепостта "Раховец". Старосел. Големият каньон. Дяволският град. Арарат.

Съкровището от Весилико. Никола Гешев. Созополски истории. Капри и Соренто. Латвиецът. Необикновената 2012 година...

В книгата се съобщават веизвестни истини за Вавилонската кула и нейното местонахождение на дъното на Черно море; под Бургас се намира древен град на атлантите, свързан с Вавилонската кула; за златната статуя на Аполон от гр. Созопол - древната Аролония - и копието й, отнесено в Рим; за тълкуване на "Откровението на Йоан Богослов"...

Убит ли е през 1944 година царският полицай Никола Геше и открити ли са тайните досиета на агентурата му?

Книгата се чете на един дъх!

Поредицата от книги "Тайните подземия на България" на писателя Милан А. Миланов се превърна в любимо четиво на българския читател, поднасящо ни вековни тайни. Духовният учител - игуменът на манастира "Света Троица", притежаващ екстрасензорни способности, и в тази пета част на книгата разкрива на своя ученик лабиринт от тайни. За разкриването на тайните помага и Гергана Герасимова, получаваща послания от Информационната Космична Банка (Акаша).
 
Общи условия