(c)2011

Квантовият избор

   Книги ► Научна литература ► История ► тайни, загадки ► 
Квантовият избор
Aвтор: В. Тихоплав, Т. Тихоплав
Издателство: НСМ - медиа
Година: 2010
ISBN: 9789548477987
Корица: мека
Страници: 200
Цена: 13.00 лв.  11.05 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
* Първоелементите на живота се съхраняват в Слънцето
* Интелектът е честотна вибрация с космически мащаби

"Чудесата не противоречат на законите на природата. Те противоречат само на нашите представи за тези закони."
Августин Блажени

Вярвате ли в приказки? Изглежда ембрионалният етап в спиралата на познанието винаги съдържа в себе си приказното начало, което има способността да се превръща в реалност. Казват, че ако човечеството съумее да се съхрани от социални или ядрени катаклизми, в най-близко бъдеще светът ще е коренно по-различен от този, в който живеем днес.

Според календара на маите през 2012 г. "времето ще спре", ще настъпи поредният апокалипсис, а на сцената на историята ще се появи шестата човешка раса. Така ли е наистина? Двамата автори ни представят три гледни точки по въпроса – последните научни открития; езотерично-мистичните възгледи, свързани с темата; както и сведенията, получени при контакт с непознати форми на живот. Резултатът е шокиращ. Оказва се, че между трите гледни точки няма съществени различия.

Ние, хората, сме деца на Вселената. И очевидно ни предстои да се запознаем с една вселенска приказка, за да погледнем с други очи и към себе си, и към звездите над нас. Индигово-квантовият преход е пред прага ни.
 
Общи условия