(c)2011

Реални решения за работещи майки Промоция

   Книги ► Философия и психология ► 
Реални решения за работещи майки Промоция
промоция

Aвтор: Кейти Айрланд, Джеймс Лънд
Издателство: Четмо
Година: 2010
ISBN: 9789548830065
Корица: мека
Страници: 244
Цена: 14.00 лв.  7.00 лв. (Отстъпка -50%)

Добави в количка
 
Вие сте майка, което значи, че може би се чувствате претоварена и недооценена. Имате нужда от помощ. Имате нужда от реални решения… и то на мига!

Кейти Айрланд общува с майки всеки ден: по Интернет, в магазина, в църквата, на лекторски сбирки и чрез уебсайта на компанията си. Тя се среща с истински жени, които се борят да балансират отговорностите на брака, отглеждането на децата и домакинството с изграждането на кариера и все пак намират време да се погрижат и за себе си.

Според Калифорнийския университет (UCLA) Кейти Айрланд е сред десетте най-активни поборници за здравето на жените в Америка. Тя е главен дизайнер и изпълнителен директор на "Кейти Айрланд Уърлдуайд" (KIWW), чиято мисия се състои в намиране на решения за семейството, особено за работещи майки.

Самата тя твърди: Всички майки работят, независимо дали им плащат за това или не.

"Аз обичам Кейти. Тя е брилянтна. Най-новата й книга помага на майки и баби и на всички лидери! Майките си остават майки цял живот. Добротата на Кейти не бива да се възприема като слабост. Нейната сила и мъдрост помагат за разрешаването на всеки проблем."
Елизабет Тейлър

Книгата "Реални решения за работещи майки" е израз на любимата максима на Кейти: Всичко може да се постигне, просто не наведнъж.
 
Общи условия