(c)2011

@3-1 Световна енциклопедия на пътешественика

   Книги ► Енциклопедии и албуми ► 
@3-1 Световна енциклопедия на пътешественика
Aвтор: Колектив
Издателство: Хермес
Година: 2010
ISBN: 9789542608110
Корица: твърда
Страници: 226
Цена: 29.99 лв.  29.99 лв. (Отстъпка -0%)

Добави в количка
 
Този пътеводител включва най-популярните туристически дестинации в света, които си заслужава да видите. „Световна енциклопедия на пътешественика” представя разнообразна информация за най-известните природни и културни забележителности – от Голямата разломна долина и Големия каньон до изгубените градове на инките в Южна Америка и уникалната дива природа на Галапагоските острови. Освен предложенията с най-атрактивните маршрути и най-подходящото време за посещение, ще намерите и практически съвети за безопасно и вълнуващо пътуване. Интересните природни, исторически и културни факти за туристическите дестинации са допълнени с богат снимков материал.

Целта на енциклопедията е да ви помогне да осъществите мечтите си: да поемете на поход през най-високите планини в света, да посетите древни градове на изгубени цивилизации, да се гмуркате сред коралови рифове или да се докоснете до колорита и магията на различни култури.

В този пътеводител на най-популярните туристически дестинации в света ще намерите:

• Разнообразна информация за най-известните природни и културни забележителности – от Голямата разломна долина и Големия каньон до изгубените градове на инките в Южна Америка и уникалната дива природа на Галапагоските острови.

• Предложения с най-атрактивните маршрути и най-подходящото време за посещение

• Практически съвети за безопасно и вълнуващо пътуване

• Кратки географски сведения, карта на района и богат снимков материал
 
Общи условия