(c)2011

Почти мъртъв

   Книги ► Художествена литература ► Криминална ► 
Почти мъртъв
Aвтор: Рекс Стаут
Издателство: Ера
Година: 2010
ISBN: 9789543890811
Корица: мека
Страници: 184
Цена: 7.90 лв.  6.71 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Ненадминатият майстор на детективския роман ви предизвиква с най-заплетените случаи на гениалния Ниро Улф!

Рекс Стаут е една от легендите в криминалния жанр, а книгите му са продадени в четирийсет и пет милиона екземпляра по целия свят. Неговият герой Ниро Улф е най-необичайният и ярък образ на частен детектив за всички времена – чепат чревоугодник, който отглежда орхидеи и не излиза от дома си. В разследванията Улф разчита единствено на логиката и на верния си помощник Арчи Гудуин.
Почитателите на знаменития детектив създават свое общество, в което членуват стотици ентусиасти от целия свят. Целта им е да се популяризират книгите за Ниро Улф чрез интеренет сайта www.nerowolfe.org и чрез организирането на различни събития. През 1980 г. те учредяват наградата "Ниро", която се връчва за изключително майсторство в криминалния жанр.

Преди единайсет години Джеймс Харолд несправедливо обвинява сина си в кражба и го гони от семейния дом. Разбрал за грешката си, Харолд наема Ниро Улф и Арчи Гудуин да издирят младия мъж, чийто следи се губят в Ню Йорк. Но когато детективите успяват да го намерят, той е "почти мъртъв" – осъден на смърт без капчица надежда за спасение… Ще успее ли Ниро Улф да го спаси?
 
Общи условия