(c)2011

Пепел от кости Промоция

   Книги ► Художествена литература ► Трилъри ► 
Пепел от кости Промоция
промоция

Aвтор: Кати Райкс
Издателство: СофтПрес
Година: 2010
ISBN: 9789546858726
Корица: мека
Страници: 352
Цена: 12.00 лв.  6.00 лв. (Отстъпка -50%)

Добави в количка
 
Кати Райкс е автор на бестселър поредицата „Кости“, преведена на над 30 езика. Тя е професор по антропология в университета в Северна Каролина, работи в Научната лаборатория по съдебна медицина, членува в борда на директорите на Академията по съдебна медицина и е режисьор на телевизионния сериал „Кости“, отличен с „ЕМИ“ през 2009 година.

В сравнение с романтичните фантазии на повечето западни криминални трилър „майстори“ книгите на Кати Райкс се отличават с реалните техники на действие, истинските методи и съвременната апаратура, съпътстващи всяко разследване.

Интригуващият ù стил на писане и феноменалният успех на книгите ù са резултат от отличната ù подготовка и дългогодишния ù опит в сферата на медицинската антропология.Последвайте Темперанс Бренан в разследването на най-заплетения и дълбоко личен случай в кариерата!

Миналото:

В малко канадско градче осемгодишната Темперанс и потайно момиче на име Еванджелин поставят началото на едно истинско приятелство. Четири години по-късно Еванджелин изчезва, а леля ù отказва да обясни защо със странното оправдание: „Сега те са опасни.“

Настоящето:

В река Де Прери витлото на една лодка закача неидентифициран труп. На брега в Дорвал е изхвърлено мъртво момиче с неизвестна самоличност. В река Лак де дьо Монтан изплуват нечии тленни останки…

Натоварена със задачата да разкрие тайните, които крият костите на жертвите, Темпи няма представа, че този път пътуването ù към истината изненадващо ще я отведе към нейното минало и към безследно изчезналата ù приятелка Еванджелин.
 
Общи условия