(c)2011

5-те травми, които пречат да бъдеш какъвто си

   Книги ► Философия и психология ► 
5-те травми, които пречат да бъдеш какъвто си
Aвтор: Лиз Бурбо
Издателство: Лик
Година: 2009
ISBN: 9789546077912
Корица: мека
Страници: 264
Цена: 14.00 лв.  11.90 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
В една от най-известните си книги - "5-те травми, които пречат да бъдеш себе си" - Лнз Бурбо говори за личната отговорност на човека - не пред някого, а пред самия себе си, пред своята душа, пред собственото си здраве и благополучие.

Всеки от нас носи в себе си травми, които го карат да изгради защитна маска. Но ако някога тази маска му е помогнала да се предпази от болката, сега тя му пречи да изживее пълноценно живота си и да изгради хармонични отношения с хората и света около себе си.

Травмите, които всеки от нас получава, се предават от поколение на поколение - наранените родители несъзнателно нараняват най-скъпите си същества - собствените си деца. И докато този порочен кръг не бъде прекъснат от дълбоко осъзнаване, приемане, прошка и любов към самите нас - тези страдания ще продължат да се предават.

Настъпило е време всеки един от нас да предприеме тази промяна и излекуване за себе си.

" Научавайки се да обича себе си и другите без всякакви условия, човек подчинява материалния свят, намира вътрешно спокойствие и истинско удовлетворение..."
Лиз Бурбо

Лиз Бурбо е родена през 1941 г. в Квебек, Канада, четвърто от общо осем деца. Израства като целеустремена и хармонична личност, което предопределя мисията й в живота: да бъде един от духовните водачи на нашето време.

През 1982 г., с подкрепата на канадското правителство, тя основава Училището за личностно израстване "Слушай тялото си", един от най-големите изследователски центрове в света за душевно и физическо здраве. Лнз обикаля света и непрекъснато популяризира идеите си. Книгите й са преведени на много езици и се продават в милионни тиражи по цял свят. Нейното учение, базирано на взаимовръзката и баланса между физическото, духовното и емоционалното равнище, я прави един от духовните водачи на нашето време.
 
Общи условия