(c)2011

Експериментът с намерението

   Книги ► Научна литература ► 
Експериментът с намерението
Aвтор: Лин Мактагарт
Издателство: Бард
Година: 2009
ISBN: 9789546550798
Корица: мека
Страници: 400
Цена: 12.00 лв.  10.20 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Книгата, която държите в ръцете си, е революционно пътешествие в науката за намерението. Черпейки от откритията на водещи учени от целия свят, "Експериментът с намерението" показва, че мисълта има силата да въздейства. Това е също първата книга, която кани вас, читателя, да вземете активно участие в научното изследване.
Като се позовава на най-нови експерименти, проведени в Принстън, МТИ, Станфорд и много други престижни университети и лаборатории, "Експериментът с намерението" разкрива, че всичко във вселената е свързано помежду си чрез огромно поле на квантова енергия. Мисълта генерира своя собствена напълно реална енергия, която може да се използва за подобряване на живота и – когато е овладяна от група хора – за промяна на света.
Световноизвестната Лин Мактагарт ни повежда на грабващо и зашеметяващо пътешествие в дълбините на съзнанието. Докато разказва за вълнуващите открития в науката за намерението, тя ни запознава и с колоритните учени и пионери, които изследват поддаващите ефектите от фокусираното групово намерение върху различни цели – животни, растения и хора.
"Експериментът с намерението" ни кара да преосмислим какво означава да бъдеш човек. Книгата доказва, че сме свързани с всички и всичко – и това откритие изисква да обръщаме повече внимание на своите мисли, намерения и действия.

За автора:
Лин Мактагарт е международно признат говорител на науката за духовното и автор на пет книги, сред които и "Полето", която е издадена на четиринадесет езика. Наред с това е съуправител на издателство "Конатус", което публикува някои от най-уважаваните здравни и духовни бюлетини, в това число и "Какво не ви казват докторите" и "Живот в Полето". Живее в Лондон.
 
Общи условия