(c)2011

Белези

   Книги ► Художествена литература ► Биографии ► 
Белези
Aвтор: Антъни Кийдис, Лари Сломан
Издателство: Махалото
Година: 2009
ISBN: 9789548338097
Корица: мека
Страници: 488
Цена: 25.00 лв.  12.50 лв. (Отстъпка -50%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Всички намаления на продукти са в сила при поръчка само през сайта ни.Отстъпките от коричните цени са до изчерпване на количествата и са безсрочни!


Автобиографията на АНТЪНИ КИЙДИС/RED HOT CHILI PEPPERS

В началото на 80-те години четири момчета са открояват на фона на пъстрата нео пънк рок сцена в Ел Ей със своята уникална музика, смес от фънк, пънк, рап и много талант. Четвърт век по-късно въпреки всички трудности по пътя RED HOT CHILI PEPPERS са една от най-успешните и популярни групи в света. През цялото това време Антъни Кийдис, техният вокал и автор на повечето им текстове, се вози на лудото скоростно влакче на славата, зависимостта от наркотиците, многобройните си връзки и загуби.

"Белези" е неговата история за посвещението на музиката, за откриването на душата, за проблемите и решенията, за слабостите и изкуплението – една история, която би могла да се случи единствено в сърцето на Холивуд.


Написана в съавторство с Лари Сломан, който стои и зад двете книги на Хауърд Стърн, "Белези" подробно проследява кариерата на Red Hot Chili Peppers, разкривайки как са създадени някои от най-големите им хитове и вдъхновението зад тях.

В книгата ще намерите преводи тези песни, както и над 100 снимки от личния архив на Антъни Кийдис. Специално за българското издание е добавена и пълна дискография и видеография на групата.

"Белези" се изкачва до № 1 в класацията за бестселъри на "Ню Йорк Таймс", който пише: "Ако си мислите, че знаете нещо за секса, наркотиците и рокендрола, качете се на скоростното влакче на живота на Антъни Кийдис, за да се убедите в противното. "Белези" е неговата скандална, забавна и болезнено откровена изповед."
 
Общи условия