(c)2011

AdAdobe Photoshop CS4. Официален учебен курс Промоция

   Книги ► Компютърна литература ► Дизайн и проектиране ► фотообработка ► 
AdAdobe Photoshop CS4. Официален учебен курс Промоция
промоция

Aвтор: Adobe Press
Издателство: СофтПрес
Година: 2009
ISBN: 9789546859044
Корица: мека
Страници: 436
Цена: 24.95 лв.  12.47 лв. (Отстъпка -50%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Книгата има подпис на първата страница иначе е нова

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на Adobe Photoshop CS4

Classroom in a Book - световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe.

Classroom in a Book предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение - официален учебен курс от Adobe Systems Inc, разработен от експертите на Adobe и използван в собствените им учебни зали и лаборатории.

14-те урока на Adobe Photoshop CS4 Официален учебен курс разглеждат основните и усъвършенстваните техники във Photoshop, която е най-добрата световна програма за редактиране на изображения. Научете се да ретуширате цифрови фотографии, да работите със слоеве и маски, да навигирате в работното пространство, да подготвяте изображенията за показване на екран или отпечатване и изследвайте най-новите функции. Множество съвети и техники, допълнителни упражнения "за домашно" и уроците стъпка по стъпка ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на Photoshop.

От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга
* Програмата Adobe Photoshop CS4 (по възможност ползвайте Extended) за Windows или Mac OS. (Тази програма не е включена в CD.)

Включва CD с файлове - приложения към уроците и още много полезна информация.
 
Общи условия