(c)2011

Промени живота си за 7 дни

   Книги ► Антикварни книги ► 
Промени живота си за 7 дни
Aвтор: Д-р Пол Маккена
Издателство: СофтПрес
Година: 2008
ISBN: 9789546857651
Корица: мека
Страници: 240
Цена: 15.00 лв.  15.00 лв. (Отстъпка -0%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
БЕСТСЕЛЪР №1 ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Как можете да промените живота си за 7 дни?

Повечето хора си спомнят как животът им е претърпял сериозна промяна само за няколко мига. В следващите седем дни ще изпитате поне дузина подобни моменти, а резултатите от тях ще се отразят положително на вашето щастие, успех и благосъстояние за години напред.

Пол Маккена е бил радиоводещ, когато осъзнава, че въпреки постиженията си не е нито щастлив, нито удовлетворен. Той извършва задълбочено проучване сред много преуспели и щастливи хора по цял свят и установява, че щастието и успехът не са само за избрани, а могат да бъдат постигнати от всеки. Когато прилага наученото в своя собствен живот, авторът претърпява смайваща трансформация и постига финансова свобода, международен успех и непрестанно нарастващо благосъстояние.

В настоящата книга Пол Маккена дефинира всички основни стратегии и техники на свръхпреуспелите хора в невероятна житейска формула, която ще ви помогне да мислите и действате позитивно и уверено и чувствително да подобрите живота си само за една седмица.

Искате ли да печелите повече пари и да постигате успехи?
Искате ли да сте изпълнени с енергия и да се чувствате щастливи всеки ден?
Искате ли да изживеете мечтите си?

Само за седем дни ще научите как да владеете емоциите си и да използвате ефективно ума си, за да се превърнете в човека, когото винаги сте искали да бъдете.
Д-р Пол Маккена е водещият британски автор на бестселъри за самопомощ, световноизвестен хипнотизатор и експерт по въпросите на силата на човешкия ум. Той е помогнал на звезди като Роби Уилямс и Дарил Хана да се справят с тютюнопушенето. Телевизионните му семинари се излъчват в над 40 страни, има повече от 6 000 000 клиенти в цял свят.

Съдържа CD с хипноза за програмиране на съзнанието

 
Общи условия