(c)2011

Срещи с отвъдното

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Срещи с отвъдното
Aвтор: Лиана Антонова
Издателство: Хемус груп
Година: 2008
Корица: мека
Страници: 216
Цена: 15.00 лв.  15.00 лв. (Отстъпка -0%)

Добави в количка
 
Тази книга е моят първи опит и е написана от любов към хората. Тя не цели сензация, а утеха. Книгата разказва неподправената истина за неща, които лич¬но и действително съм преживяла.
Аз съм щастлив и късметлия човек, че съзнанието ми винаги е било отворено за всичко онова, което е писано още преди хиляди, хиляди години от философи, адепти и велики посветени, чиито откровения, учения и мъдрости хората са отказали да повярват.
Няма нещо, което човек не може да постигне, ако има ясна и определена цел, разбира се, в рамките на нещо сериозно. Казано е: „ Чукай и ще ти се отвори!"
Силата на характера и успехът ми в живота се дължат само на моя интерес към истината, на онова, което съм научила и повярвала от прочетеното от разни известни философи и мъдреци от всякакви епо¬хи, а впоследствие съм си го доказала сама и на прак¬тика! Един от моите най-големи инспиратори, чиито книги служеха като факел и опора в живота ми, е тибетският лама Тюздей Лобсанг Рампа. Този мъдрец и адепт в живота е известен като лекар-хирург, природолечител, тибетски лама и сага от най-висок ранг. Той е написал около 14-15 книги с цел да пръсне свет¬лина в душевния мрак на хората и в резултат бе ос¬мян, изложен на всякакви подигравки и предизвика¬телство от пресата и преживя големи изпитания в живота.
И все пак, въпреки че той не успя да получи своевре¬менно признание, пламъчето на познанието, което подхранваше, се разгаря все по-силно по света. Много голям е вече броят на онези, които искат да четат и да знаят истината, такива като мен, които пишат за това, други далеч по-напреднали в познанието, или такива „пратеници", чиито книги се ползват с огро¬мен успех по света, като известната американска ки¬нозвезда Шърли Мак Лейн. Тя „прогледна" в последни¬те няколко години и получи голямо признание само заради искреното си търсене на истината. За онези, които са с отворено съзнание и любознателност без предразсъдъци, искам да поместя тук обръщението към читателите на Лобсанг Рампа от последната му книга „ Тибетският сага " и нека всеки, който го про¬чете, го приеме и пресее според онова, което реги-стрират физическият му мозък и откликът на душа¬та му:
„Ето книгата. Надявам се да ви хареса. Надявам се да й повярвате. Ако пък не намирате, че е за вярване, може би е защото още не сте достигнали до необходимото ниво на еволюция."
Лиана Антонова

 
Общи условия