(c)2011

Паметта на душата Промоция

   Книги ► Антикварни книги ► 
Паметта на душата Промоция
промоция

Aвтор: Шърли Маклейн
Издателство: Обсидиан
Година: 2008
ISBN: 9789547691711
Корица: мека
Страници: 296
Цена: 14.00 лв.  9.80 лв. (Отстъпка -30%)

Добави в количка
 
Откакто се помня, все задавам въпроси... Кое е истинско? Кое е скрито? Какво представлява съзидателната сила, кои сме ние, как сме се озовали тук и накъде вървим?
Настоящата книга се базира на много проучвания, които не съм извършила сама, защото и други хора са не по-малко любопитни от мен.
Вече съм на възраст, когато все повече се замислям за продължителността на живота и връзката между съзнание, тяло и дух.
Винаги съм чувствала, че не сме сами в космоса, и по-нататък ще изложа това мое интуитивно усещане, ще ви представя и достоверни доказателства в подкрепа на убеждението си. Уважавани хора хвърлят светлина по въпроса, както ще се уверите сами.
Преди всичко ще споделя и анализирам наученото от мен за връзката ни с онова, което наричам "Божествен извор": Бога в нас и извън нас. Интересува ме какво представлява Бог и кои са били "боговете".
През по-голямата част от съзнателния си живот съм се стремила да се образовам по отношение на истините, които обикновено не ни се преподават и които не сме готови да прозрем. Имала съм щастието да пътувам по света и да потърся в много култури отговори на тези мистични, но всъщност чисто практически въпроси. Разполагам с огромен изследователски материал, който съм проучила. Той ми помага да не се чувствам самотна в духовните търсения, които повечето хора не смеят да предприемат.

В тази мъдра и изпълнена с интригуващи факти книга голямата актриса Шърли Маклейн, авторка на "Камино", "Моята щастлива звезда" и още много световни бестселъри, обсъжда десетки вълнуващи човечеството теми – от алтернативната медицина и здравословното хранене до пътя и паметта на душите ни - вечния въпрос какво става с нас след смъртта. Нейната дълбоко емоционална проза хвърля мост между видимото и невидимото, между нашия всекидневен свят и загадките на необятната вселена.


 
Общи условия