(c)2011

Радвай се на живота: Положителни мисли за всеки ден

   Книги ► Философия и психология ► Познай себе си ► 
Радвай се на живота: Положителни мисли за всеки ден
Aвтор: Луиз Хей и приятели
Издателство: Слънце
Година: 2008
ISBN: 9789547421240
Корица: мека
Страници: 464
Цена: 9.00 лв.  7.65 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Луиз Хей, заедно с едни от най-известните автори на книги за самопознание - Уейн Дайър, Дийпак Чопра, Сюзи Орман, Джон Грей, Кристиан Нортроп и други, е събрала житейски мъдрости за щастието, любовта, хармонията и смисъла на живота. С прекрасните си илюстрации и с положителните напътствия за всеки ден, книгата ще помогне на читателя да изпълни живота си с щастие и удовлетворение.
Благодарение на продължителното изследване на дълбините на човешката психика, душевност и взаимоотношенията между хората, авторите са стигнали до формулирането на простички, но силни положителни твърдения. Всекидневното им повторение може да има наистина неподозирано въздействие върху живота на всеки човек. Сентенциите в книгата са изградени върху твърдото убеждение, че любовта във всичките й форми и най-вече към самия себе си е единственото, което ни е необходимо, за да постигнем благополучие в живота.

• Радостта е състояние на чисто блаженство и се постига, като даваме утеха и успокоение на другите хора. Ако постъпваме така, всеки ден ще внасяме радост в живота си.
• За да постигнете успех в начинанията и кариерата, която сте избрали, трябва да се освободите от убеждението: "Не мога да го направя." Вие можете!
• Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени.
• Ключът към щастието е да разберем, че важно е не какво ни се случва, а как реагираме на онова, което ни се случва.
• Помнете хубавото, което ви се е случило. Благодарното сърце привлича повече радост, любов и успехи от неблагодарното.
• Освободете се от нуждата да контролирате. Вярвайте в мъдростта на интуицията си и на божествения замисъл.
• Късметът идва, когато му се предостави възможност. Посрещнете подготвени тази възможност.
 
Общи условия