(c)2011

Дълбоките води

   Книги ► Антикварни книги ► 
Дълбоките води
Aвтор: Сет Годин
Издателство: Локус
Година: 2007
ISBN: 9789547830660
Корица: твърда
Цена: 35.00 лв.  35.00 лв. (Отстъпка -0%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
двуезично издание

Според един от водещите бизнес гуру днес, Сет Годин, разликата между суперзвездите и всички останали е способността да прекратят бързо безперспективните начинания и да концентрират енергията си върху действително важните.

Победителите се отказват бързо, спират често и го правят без угризения, докато попаднат в правилните дълбоки води, на нужното препятствие, по точните причини. Победителите търсят това препятствие, защото знаят, че колкото по-голямо е то, толкова по-голяма е наградата при преодоляването му. Нима да бъдете номер едно във вашата сфера или ниша не означава да получавате много повече от полагаемите се ползи, слава и дългосрочна сигурност?

Губещите, от друга страна, падат в два обичайни капана. Или се отказват по средата на препятствието, или никога не го намират.

Тази книга е за вас - независимо дали сте графичен дизайнер, мениджър по продажбите, финансист или изпълнителен директор, тя ще ви помогне да разберете дали сте попаднали в дълбоките води, на препятствие, заслужаващо си всяко ваше усилие, минута и умение. Ако е така, тук ще получите нужното вдъхновение, за да продължите напред...

В ръцете си държите много кратка книга по много важна тема: отказването. Колкото и да не ви се вярва, често отказването е велика стратегия, умел начин да управлявате живота и кариерата си. Понякога обаче отказването е възможно най-лошият ход. Оказва се, че разликата между двете крайности е сравнително леснодоловима.

 
Общи условия