(c)2011

Войната на групировките

   Книги ► Публицистика и политика ► Други ► 
Войната на групировките
Aвтор: Кристи Петрова
Издателство: Слънце
Година: 2006
ISBN: 9547421026
Корица: мека
Страници: 508
Цена: 15.00 лв.  12.75 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
За тях се знае много и малко. Някои са смятани за олигарси, други са по-известни с прякорите си, трети са били най-обикновени марионетки, четвърти не бихте искали да познавате. Обединява ги стремежът да живеят в лукс, да са заобиколени от красиви жени, да колекционират оръжия и картини от известни художници.
Замисълът на тази книга е да ви разведе из тайните стаи на един зловещ, пренаселен с духове на умрели дворец от фалшива позлата.
Имате достатъчно време да разгледате експонатите, но не се отклонявайте!
Прекаленото любопитство не е здравословно.
Това е втората ни цел - да ви покажем толкова, че да искате още и още.


Кристи Петрова е дългогодишен разследващ журналист с нестандартна биография Завършила е специалностите „Цигулка" и „Класическо пеене" в Средното музикално училище „Любомир Пипков", а след това „Предучилищна педагогика" и „Журналистика" в СУ „Св. Климент Охридски", Работила е във вестниците „Поглед", „Стандарт", „КЕШ" и списанията „Клуб М" и „Тема". Сега е редактор във вестник „Политика". Носител е на поощрителна награда „Паница" в категория „Журналистическо разследване" през 2004 г., втора награда в конкурс на Висшия съдебен съвет и втора награда в конкурс на Асоциация на разследващите журналисти и Британския съвет през 2005 г.

 
Общи условия