(c)2011

52 брилятни идеи - Цялостното здраве

   Книги ► Медицинска литература ► За здравето ► 
52 брилятни идеи - Цялостното здраве
промоция

Aвтор: Кейт Кук
Издателство: Инфо ДАР
Година: 2006
ISBN: 9547612174
Корица: мека
Страници: 248
Цена: 9.00 лв.  4.95 лв. (Отстъпка -45%)

Добави в количка
 
Медиите като че ли са полудели на тема "влошаването на нашето физическо и ментално здраве". Непрекъснато слушаме за затлъстяване, болести, неконтролируема консумация на алкохол и наркомания. А какъв е обичайният отговор?
Програма за комплексно детоксикиране, диети и режим на физическа активност, който може да ви подготви за маратонско надбягване. О, да, и консултации с психолог; така че в крайна сметка родителите ви да поемат цялата вина за вашите проблеми.
"Тук е даден различен подход, който включва физическа активност и диета, но най-вече - здрав разум! Нетният резултат е една по-щастлива и по-здрава личност." - Кейт Кук
Всички можем да имаме здрав и по-удовлетворяващ живот, стига само да го поискаме. В "цялостното здраве" Кейт разкрива 52 брилянтни идеи, за да ви помогне да постигнете личните си цели и да станете по-балансиран, по-здрав и много по-щастлив човек. Като правите малки, но важни подобрения в начина си на живот, ежедневно ще ставате свидетели на положителни промени и ще възстановявате енергията си.
 
Общи условия