(c)2011

Фокус Бъдещето на вашата компания зависи от него Промоция

   Книги ► Икономика, право, счетоводство ► Икономика ► маркетинг и реклама ► 
Фокус Бъдещето на вашата компания зависи от него Промоция
промоция

Aвтор: Ал Рийс
Издателство: Класика и стил
Година: 0
ISBN: 9549964086
Корица: твърда
Страници: 326
Цена: 14.50 лв.  7.25 лв. (Отстъпка -50%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
В условията на нарастваща конкуренция и бизнес глобализация бъдещето принадлежи на компаниите, които могат да ограничат фокуса си и да заемат водещи позиции в съответната сфера.Според автора фокусът е основния фактор за корпоративна конкурентноспособност, благодарение на който компанията ви може да бъде „номер едно". Прекалено често компаниите се увличат по разрастването, в резултат на което се появяват безмислени сливания и придобивания в името на „синергията" или пък погрешни продуктови разширения, които размиват силата на марката. За да не загубят позициите си, тези компании се нуждаят от фокус.

Днешното бързо променящо се, технологично зависимо пазарно пространство изисква бързина на мисълта и преоценка на всички корпоративни нива. „Фокус" е книга, която показва на компаниите как да еволюират, как да увеличат пазарния си дял и стойността си без да жертват ключовите си ценности.

Фокус. Бъдещето на вашата компанията зависи от него.

„Това е една много важна книга, добре документирана, добре аргументирана, но предназначена да поражда спорни мнения. Гарантирам, че следващия път когато решите, че е време за диверсифициране на дейността, ще си помислите." - Филип Котлър
 
Общи условия