(c)2011

Неустоимото предложение

   Книги ► Антикварни книги ► 
Неустоимото предложение
Aвтор: Марк Джойнър
Издателство: Изток Запад
Година: 2006
ISBN: 9543212198
Корица: твърда
Страници: 228
Цена: 12.00 лв.  9.60 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Моята прогноза е, че с увеличаването на задлъжнялостта и с нарастването на броя на по-добре осведомените потребители бла¬годарение на безпрецедентния достъп до информация, предоставен от интернет, обществената толерантност към маркетинго¬вите методи от миналото драстично ще спадн.
Един разгневен и добре осведомен клиент е опасен враг за всеки представител на света на маркетинга.
Скоро бизнесът отчаяно ще търси алтернатива.
Фази книга предлага не просто някаква алтернатива, а единствената алтернатива. Този метод за провеждане на маркетинг се е доказвал много пъти, но досега не е бил назоваван. С помощта на този метод вие ще можете да сключите сделката буквално в главата на бъдещите си клиенти, в рамките на първите три секунди от общуването им с вас.
Нарекох този метод неустоимото предложение и в следващите страници ще го разгърна и подробно ще го анализирам, така че вие да можете незабавно да го приложите в собствения си бизнес със зашеметяващ ефект. Тази книга ще се превърне във ваш незаменим помощник в наближаващата битка за оцеляване в бизнеса през двайсет и първи век. Пренебрегнете ли нейните съвети, кризата няма да ви пощади.


 
Общи условия