(c)2011

Първите седем - Честит рожден ден ( Как да организираме детския празник)

   Книги ► Детска литература ► Други ► 
Първите седем - Честит рожден ден ( Как да организираме детския празник)
Aвтор: колектив
Издателство: --
Година: 2006
Корица: мека
Страници: 220
Цена: 12.85 лв.  10.92 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Тази книжка съдържа идеи за празнуване на детски рождени дни вкъщи и в детската градина. Включва подготовката и провеждането на празника - изработване на покани, подреждане на масата, рецепти за торти и сладкиши, украса на залата, посрещане на гостите, игри, песни...
Тематичните рождени дни ще направят празниците незабравими за детето. Само решете заедно с него под какво мото би желало то да отпразнува рождения си ден: на пиратски кораб, в света на приказките, край индиански огън, на поляната с барбекю или вкъщи с мечешка дискотека... В книжката ще намерите идеен пакет за всеки празник.

С какво да изненадате гостите? А рожденика? Разтворете страничките. Отговорите са там. С помощта на приложените шаблони лесно може да изработите оригинални поздравителни картички. Специална "дантелена" опаковка ще приюти вашия подарък за рожденика. Сглобете я.Песни за рожден и имен ден слушайте в аудиокасетата. Запейте заедно с децата от Детска музикална формация "Маргаритки". С вас ще пееят и приятелите на децата -актьорите Христофор Недков и Бате Енчо.Как да отпразнувате рождения ден на детската градина? Предлагаме ви примерен сценарий, който ще направи празника истински за децата. С веселие, игри и музика. Без натоварване с продължителни репетиции и дълга подготовка.
Приложените кройки ще ви помогнат да ушиете забавни карнавални костюми.
Серията "В света на животните" ще ви отведе на Южния полюс. Запознайте се с Императорския пингвин. Намерете постера (формат А2).

Получихте ли подаръка си -
балон с надпис "Честит рожден ден"?
Приложен е към книжката.

 
Общи условия