(c)2011

Даоистки сексуални тайни

   Книги ► Медицинска литература ► Любов и брак ► 
Даоистки сексуални тайни
Aвтор: Мастър Дзиен Цетнерсан
Издателство: Шамбала
Година: 2006
ISBN: 9543190348
Корица: мека
Цена: 16.00 лв.  13.12 лв. (Отстъпка -18%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Според дребните източни традиции даоистките сексуални тайни са в основата на човешкото щастие и хармония. Те са били разработвани в продължение на векове. Безброй майстори - даоисти са ги използвали за диагностика, терапия и лечение на различни болести.
Тази забележителна книга разкрива пред читателя съкровените тайни на "нефритовия ствол" и "нефритовата врата", които символизират обмена между мъжката и Женската енергия. Безкрайната мощ на тази извечна Жизнена сила е илюстрирана с много енергийни упражнения.
Мастър Дзиен Цетнерсан работи повече от 30 години в областта на Традиционната китайска медицина. Той е признат и уважаван международен майстор по Карате, член на Световната организация по Акупунктура в Пекин и практикуващ цигун терапевт. С много любов той отправя към своите читатели следното послание: "Казвайте си всяка сутрин: "Поздравявам този ден със сърце, пълно с любов, затова ще успея във всичко". След това си кажете мълчаливо: "Аз обичам сексуалността и вече не се страхувам от нея".

 
Общи условия