(c)2011

Как да отгледаме добра реколта в оранжерия

   Книги ► Хоби ► 
Как да отгледаме добра реколта в оранжерия
Aвтор: Ирина Калинина
Издателство: Паритет
Година: 2023
ISBN: 9786191535248
Корица: мека
Страници: 240
Цена: 20.90 лв.  17.77 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
Оранжерията ни дава възможност да създадем оптимални условия за успешното развитие и плододаване на нашите растенията: въздух, светлина, влага, температура и топла почва. От книгата на Ирина Калинина ще научите кое е най-правилното място за вашата оранжерия, какви покриващи материали да използвате, как да подготвите почвата и кои са най-важните грижи, които трябва да полагате за вашите растения в затвореното пространство. Подробно са разгледани и различните видове оранжерии и как да изберете най-подходящата за вашите цели и нужди.

Авторката разказва кои растения са добри „съседи“ и как схемите за засаждане ще ви помогнат успешно да планирате засаждането им в лехите на оранжерията. Ще научите за изпитания и прилаган години наред от авторката метод за приготвяне на разсад за едни от най-популярните зеленчуци. В края на книгата са разгледани най-често срещаните вредители и методите за справяне с тях.

От книгата на Ирина Калинина ще научите кое е най-правилното място за вашата оранжерия, какви покриващи материали да използвате, как да подготвите почвата и кои са най-важните грижи, които трябва да полагате за вашите растения в затвореното пространство.
 
Общи условия