(c)2011

Война е! Супербогатите против останалия свят

   Книги ► Научна литература ► История ► тайни, загадки ► 
Война е! Супербогатите против останалия свят
актуално

Aвтор: Михаел Морис
Издателство: Дилок
Година: 2023
ISBN: 9786197718010
Корица: мека
Страници: 352
Цена: 28.00 лв.  23.80 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
Намираме се във време, което един ден вероятно ще влезе в историческите книги като последната битка за оцеляване на човечеството, но изходът от тази война е неизвестен.

Привидната “ваксинация против Корона” съсипва имунната система на индивида и засяга неговите слаби места, като може да го разболее и дори да го убие.
Чрез “преливане”, изкуствените гликопротеини могат да се пренесат от ваксинирани на неваксинирани. Въпреки всичко има възможност да се предпазим.
Режисьорите на тази изкуствено създадена криза произхождат предимно от АйТи бранша, фармацевтичната индустрия, военнопромишления комплекс и тайните служби.
В рамките на инсценировката с Короната всички ние трябва да бъдем сведени до дигитална идентичност(QR код), за да могат неограничено да ни контролират и управляват(социална йерархия).
Лъжата за промяната на климата вследствие на човешката дейност служи за поддържане на страх в непрекъснато повишаване на данъците и забраните.
Пренастройването на нови енергии и електромобилност трябва да ограничи индивидуалната независимост и обсега на движение на отделния човек.
Програмиран е всеобхватен блекаут, който ще върне човечеството столетия назад. Важно е да се подготвим правилно.
Преднамереното печатане на пари скоро ще се изроди в хиперинфлация и ще завърши с финансова реформа, която ще наложи чисто дигитална световна валута, а това ще означава окончателен край на индивидуалната свобода.
Тези теми са тясно преплетени помежду си и преследват една единствена цел: да премахнат класическите хора и ги заменят с дигитално управлявани роби. Знанието е сила. Важно е да сме подготвени. Съпротивата е нашата последна надежда!

 
Общи условия