(c)2011

Убийство в Eндърли Хол

   Книги ► Художествена литература ► Криминална ► 
Убийство в Eндърли Хол
Aвтор: Хелена Диксън
Издателство: СофтПрес
Година: 2022
ISBN: 9786191518326
Корица: мека
Страници: 272
Цена: 17.99 лв.  14.39 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Пътуване из идиличната английска провинция, щипка романтика, британски хумор и сериозно заплетена криминална загадка! Авторката на бестселъра „Убийство в хотел „Делфин“ се завръща с нов роман за феновете на класическите криминалета, в които уютът и мистерията вървят ръка за ръка!

Нова уютна криминална мистерия от авторката на „Убийство в хотел „Делфин“!

Лятото на 1933.
Наскоро открила, че има роднини, които живеят наблизо, Кити Ъндърхей опакова пътната си чанта и се отправя към имението Ендърли Хол. Идеята за гостуване в идиличната провинция звучи примамливо след кошмарните събития в хотел „Делфин“. Но скоро се оказва, че в дома на леля си Кити е изправена пред нова загадка. И нов труп.

С помощта на капитан Матю Брайънт младата англичанка се заема с разплитането на сложна мистерия, която включва откраднати документи с национално значение и списък с гости, всеки от които може да е заподозрян. А може и да изгуби живота си. Ще успеят ли Кити и Матю да разкрият извършителя, преди самите те да станат негови жертви?

С изкусно изградения си сюжет, изящен стил и пълнокръвни герои романите на Хелена Диксън са истинско книжно удоволствие в стила на Луиз Пени и Агата Кристи.
 
Общи условия