(c)2011

Убийство в хотел Делфин Промоция

   Книги ► Художествена литература ► Трилъри ► 
  Убийство в хотел  Делфин Промоция
промоция

Aвтор: Хелена Диксън
Издателство: СофтПрес
Година: 2022
ISBN: 9786191517985
Корица: мека
Страници: 272
Цена: 17.99 лв.  11.69 лв. (Отстъпка -35%)

Добави в количка
 
Англия, 1933 година.
Кити Ъндърхей е самостоятелна и модерна за времето си млада госпожица, която се гордее със семейното си съкровище: фамилния хотел „Делфин“. Старинната сграда се издига близо до бруления от ветрове британски бряг, а животът край нея си тече, като че ли без времето да докосва изящната й фасада…
Докато един ден полицията намира труп, а няколко стаи на хотела се оказват претършувани неизвестно от кого. В градчето започва да се носи мълва, че някой издирва легендарен рубин, собственост на майката на Кити, изчезнала в хаоса по време на Първата световна война.
Скоро любопитството и непогрешимият нюх забъркват госпожица Ъндърхей в опасно разследване, в което й помага новоназначеният началник на охраната на хотела – бившият военен, капитан Матю Брайънт. На карта е заложено доброто име на хотела, а с всяка следваща стъпка Кити открива, че миналото на семейството й крие неподозирани тайни.

Поредицата ни потапя в атмосферата на Англия отпреди близо 100 години и се превръща в пътешествие, с което читателят ще живее и към което ще се завръща дълго след като е стигнал до последната страница.
 
Общи условия