(c)2011

Копирайтинг в Instagram

   Книги ► Изкуство ► Фотография ► 
Копирайтинг в Instagram
Aвтор: Пьотр Панда
Издателство: Локус
Година: 2022
ISBN: 9789547833524
Корица: мека
Страници: 438
Цена: 24.00 лв.  22.80 лв. (Отстъпка -5%)

Добави в количка
 
Новият бестеслър от автора на убедително-позитивния стил — Пьотр Панда! Уникален учебник по професионален копирайтинг в Instagram, подходящ за инфлуенсъри, копирайтъри, блогъри, предприемачи и всички, които искат да овладеят силата на думите.

- Кои думи привличат вниманието само с един поглед?
- Какво е необходимо за написването на продаващо, но същевременно информативно съдържание?
- Как да въздействаме на читателите, за да ни запомнят?

Огромно количество практически примери и правила за създаване на ярки публикации на всякакви теми. Авторът открито споделя своите професионални методи и стъпка по стъпка ни учи как да пишем разкошни текстове.

Обърнете внимание! Книгата учи да не натрапваме нещо насила и да не пишем шаблонни "продаващи" текстове по схеми, отдавна омръзнали на всички. Книгата учи да мислим и да усещаме текстовете. Да ги правим други: умни, интересни, убедителни.


Научете се да се откроявате на фона на другите. Започнете да блестите ярко с помощта на специално авторско съдържание. Това е книга, която отваря очите за силата на текста и възможностите на масовото убеждаване. Това е книга, която ще промени изцяло вашия Instagram.

Пьотр Панда е създател на мултипроекта “Панда — Копирайтинг” и автор на убедително-позитивния стил. Сред клиентите и партньорите му са руски и международни компании, като BMW, Алмаз Холдинг, МТТ, а също и руското Министерство на извънредните ситуации.

***

Натиснете третото прозорче вляво. Поставете 2 картинки на котки с лапички в размер 300х300. На пълнолуние създавайте публикации с точно 1273 знака. Трябват 4 абзаца. 12 емотиконки. Един призив.

Направихте ли го? Отлично, утре ще имате милион последователи.

Нарочно започнах с този абзац. Знаете ли защо? Защото в тази книга няма нищо подобно… И ако чакате от професионалната литература нещо подобно, то ще е по-добре първо да прочетете горния абзац.

Не си заслужава да вярвате в чудеса. Трябва да спрете да мислите, че можете да се научите да пишете завладяващо и интересно за два-три дни. Уви, налага се да ви разочаровам. Трябва да спрете. Нещата не работят така.

Всъщност, разбира се, е възможно човек да бъде обучен, но търпеливо, с практика, чести грешки и мощното напрежение на полагането на усилия. Онова напрежение, което кара главата ти да пуши и ти се иска да заплачеш заради собственото си невежество.

Не се притеснявайте, случва се на всеки, вие просто ще си платите за израстването. Затова, ако направите всичко правилно и позволите на знанията да текат през вас, ще дойде най-важният елемент в копирайтинга. Ще дойде Негово Величество Разбирането на Същността на Процесите.


Да разбираш същността на процесите отваря врата към онзи път, за който обикновените хора бленуват. Изведнъж ще започнете да чувствате текстовете. Да усещате ритъма, настроението и напоритостта им. Текстовете ще престанат да бъдат букви, свързани механично. Ще оживеят.
 
Общи условия