(c)2011

Многомерна стратегия за вашия бизнес

   Книги ► Икономика, право, счетоводство ► Икономика ► други ► 
Многомерна стратегия за вашия бизнес
Aвтор: Евгени Станимиров
Издателство: Изток Запад
Година: 2022
ISBN: 9786190110026
Корица: твърда
Страници: 224
Цена: 19.00 лв.  18.05 лв. (Отстъпка -5%)

Добави в количка
 
Правилните въпроси наистина са съществена част от решенията. Ще ги намерите тук; но освен тях даваме и отговори (съображения и препоръки), които са многократно проверени и доказано работещи в различни бизнеси – биопродукти, строителство, продажба на мебели, битова електроника, услуги, производство и продажба на цимент и много други.

Как да изградите многомерна – стъпка по стъпка – стратегия за вашия бизнес; как сами да правите диагностика на вашата фирма; да опознавате и разграничавате клиентите си, за да можете правилно да изготвяте оферти; да откривате и усвоявате пазарни ниши; да извеждате уникални предложения за продажба; да дефинирате цели и да разработвате тактики в рамките на стратегическите коридори, които сте избрали – всичко това е пречупено през призмата на ефективността и възвръщаемостта на инвестициите.

Правенето на бизнес много прилича на красива музика – за да въздейства, е необходим синхрон между инструментите. Ще научите как да настроите вашите стратегически инструменти и да синхронизирате тоновете им, за да постигнете желаните бизнес резултати.
 
Общи условия