(c)2011

99 съвета за Windows 11

   Книги ► Компютърна литература ► Компютърна грамотност ► 
99 съвета за Windows 11
Aвтор: Вадим Ситник
Издателство: Асеневци
Година: 2022
ISBN: 9786197586633
Корица: мека
Страници: 240
Цена: 22.00 лв.  20.90 лв. (Отстъпка -5%)

Добави в количка
 
Този удобен и практичен наръчник ви дава възможност да се възползвате от предимствата на Windows 11, спестявайки ви време и тревоги. Книгата ще бъде интересна както за начинаещи потребители, които сега се учат да работят на Windows, така и за по-опитните, които просто нямат време да следят нововъведенията в последните версии на операционната система.

Информацията в наръчника е представена под формата на 99 леснодостъпни съвета за практическото използване на Windows 11. Първо ще се запознаете с основните нововъведения в тази версия на операционната система. Описан е новият интерфейс и актуалните стандартни приложения. Разгледани са полезни файлови операции, начини за настройка и оптимизация на компютъра, системно администриране и някои скрити функции на Windows 11, за чието съществуване много потребители дори не предполагат.

Съветите са представени по богато илюстриран и логично подреден начин. Липсата на глави и теми позволява по-плавната работа с текста, така че да получите отговор на въпросите си възможно най-бързо. Списък със съветите ще откриете в съдържанието на книгата, а отговорите - между нейните страници. Това прави "99 съвета за Windows 11" идеалният настолен наръчник за Windows.
 
Общи условия