(c)2011

Всички ние сме мечти

   Книги ► Художествена литература ► Български автори ► Романи и разкази ► 
Всички ние сме мечти
Aвтор: Симона Стоева
Издателство: Сиела
Година: 2022
ISBN: 9789542837961
Корица: мека
Страници: 434
Цена: 19.00 лв.  17.67 лв. (Отстъпка -7%)

Добави в количка
 
Изкуството наистина се влюбва само в хора с отдадени сърца…

Иво прекрачва прага на Академията, най-престижното училище по изкуства, с амбицията тази институция да стане трамплин към сбъдването на мечтите му. Сигурен е, че няма намерение да се сприятелява, нито да завързва познанства, още по-малко да се забърква в интриги. Ала добрите му намерения се сриват още през първия час, когато е изгонен несправедливо от клас.

В стаята за наказание обаче го очаква среща със съдбата, въплътена в деликатната осанка на бъдеща примабалерина, затворена в крехкото тяло на едно красиво момиче.

Нора не иска просто да танцува. Тя иска да бъде най-добрата балерина, която някога е творила на сцената. Научила се е да заключва сърцето си, за да следва своята мечта. Докато не среща Иво.

Душите им прилепват една о друга като парченца от пъзел. Никой освен Нора не може да разбере грандиозните амбиции на Иво. Никой освен Иво не може да оцени нейната страстна отдаденост на танца.

В завладяващия роман на Симона Стоева съдбите на героите се преплитат в сложен възел от любов, смелост и отчаян копнеж по сцената. Но имат ли наистина избор, когато трябва да избират между мечтите и любовта?
 
Общи условия