(c)2011

Известна още като Шийла Велика

   Книги ► Детска литература ► Приказки и легенди ► 
Известна още като Шийла Велика
Aвтор: Джуди Блум
Издателство: Кръг
Година: 2022
ISBN: 9786197625493
Корица: мека
Страници: 160
Цена: 16.00 лв.  14.40 лв. (Отстъпка -10%)

Добави в количка
 
Шийла никога не греши…

Коя е Шийла Тъбман? Даже самата тя не е сигурна! Дали е дружелюбната, умна, забавна и успешна във всичко Шийла Велика? Или е онази Шийла, която се плаши от тъмното, от плуването и най-вече от съседските кучета?

Когато семейство Тъбман решава да прекара лятото в провинцията, Шийла се оказва на среща с всичките си страхове. А що за ваканция е тази, която е пълна с космати паяци, бездънни басейни и разлаяни зверове? Такава, която просто ще побърка момичето!

Ако изобщо оцелее, на десетгодишната Шийла ще се наложи да признае, че не е суперзвездата, за която се представя. Но може би само така ще израсне и ще спечели нови приятели?

​„Всяка книга от поредицата за Фъстъчето е пълна с шантави бедствия! Джуди Блум знае какво мислят децата, и умее да го опише по много честен и забавен начин.“
Ню Йорк Таймс

----------------
Джуди Блум (р. 1938) е американска писателка, посветила живота си на литературата за деца и тийнейджъри. Книгите ѝ са преведени на 32 езика и са продадени в над 85 милиона екземпляра, достигайки до читатели от няколко поколения
 
Общи условия