(c)2011

Навици, съчетаващи Дзен и осъзнаването на момента

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Навици, съчетаващи Дзен и осъзнаването на момента
Aвтор: Мануел Вила, Марк Рекло
Издателство: Кибеа
Година: 2021
ISBN: 9789544749132
Корица: мека
Страници: 163
Цена: 15.00 лв.  12.45 лв. (Отстъпка -17%)

Добави в количка
 
От страданието към щастието за 30 дни

Книга, която ще помогне да промените навиците си и да постигнете щастие. Щастието е вътрешно състояние. То се изгражда ежедневно от простички, дребни навици като поставяне на цели, проявяване на благодарност, медитиране или изпълняване на физически упражнения.

Чрез книгата ще се научите как да се чувствате щастливи в настоящия момент, с това, което имате, така че да спрете да търсите щастието и да си дадете сметка, че взрете ли се внимателно, може да го откриете навсякъде около вас. То е скрито в малките житейски удоволствия, които пренебрегвате в стремежа си към върхови постижения. Разбира се, щастието е твърде лична категория и всеки го определя различно сам за себе си. Упражненията обаче помагат, независимо какво е разбирането ви за щастие. С други думи, можете да изберете да сте щастливи, като предпочетете към какво да насочите вниманието си тук и сега.

Книгата предлага възможност за желаещите да трансформират съзнанието си и да се откажат от вредния навик да се чувстват жертва на обстоятелствата, като чрез простички и постоянни упражнения си изградят навик да гледат открито на проблемите и да търсят не пречки, а начини за решаването им.

Ще промените живота си, като променяте навиците си и вършите обикновени неща малко по-различно ден след ден.

Като се откажете от навика да мислите прекомерно и от лошата привичка да не оставяте достатъчно пространство за емоциите, както и от системното невслушване в тялото.

Всичко това и други стъпки изменят нашето съществуване и преобразяват горчивината на страданието в новооткрито желание възможно най-добър живот.

Ще се научите как:
да се радвате на настоящия момент
да успокоявате мислите си
да подобрите концентрацията и продуктивността си
най-после да постигнете покой на ума
да си създавате трайни навици
 
Общи условия