(c)2011

Голяма книга на духовете

   Книги ► Художествена литература ► Исторически ► 
Голяма книга на духовете
актуално

Aвтор: Том Егеланд
Издателство: Персей
Година: 2021
ISBN: 9786191611911
Корица: мека
Страници: 256
Цена: 19.99 лв.  15.99 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Тазгодишният Хелоуин (31 октомври) идва с ново издание на най-популярната „Голяма книга на духовете“. Автор е един от най-обичаните, четени и превеждани в цял свят скандинавски писатели – Том Егеланд. Разкошният том с цветни илюстрации е издание на „Персей“, а художник е невероятният Мариус Ренберг, който стои зад илюстрациите и дизайна на най-продаваните книги в скандинавските страни.
„Голяма книга на духовете“ има вече много почитатели у нас и е сред най-търсените книги около Хелоуин.
Вярвате ли в съществуването на кръвожадни вампири и страховити върколаци? Поглеждали ли сте всяка вечер преди лягане под леглото, за да сте сигурни, че отдолу не се крие чудовището от най-страшните ви кошмари? Събуждали ли сте се посред нощ, усетили студения полъх на тайнствено привидение, което сякаш иска да ви примами в друг отвъден свят? Независимо какъв е отговорът на тези въпроси, всеки от нас изпитва странно влечение към страшните истории и към трепета, който те пробуждат в примрелите ни от уплаха сърца. Затова смело открехнете тази врата към царството на мрака и безплътните сенки и се сблъскайте с най-големите си страхове в „Голяма книга на духовете“.
Страховитите истории за най-митичните ужасяващи същества са допълнени от богата енциклопедия на свръхестествените сили, от която ще научите много неща за прочути чудовища, древни демони и митични създания.
Книгите на Том Егеланд са неизменно в класациите за бестселъри и са преведени на повече от 25 езика по света. У нас е популярен с романите си „Заветът на Нострадамус“, „Евангелието на Луцифер“, „Ефектът на Лазар“, „Тринадесетият апостол“, „Кодексът“, „Пазителите на завета“, „Краят на кръга“, а в навечерието на Коледа у нас ще се появи и най-новият му роман с обичания му герой – археологът БьорнБелтьо: „30-те сребърника“.
 
Общи условия