(c)2011

28 дни от живота на Катерицата

   Книги ► Детска литература ► Романи за деца ► 
28 дни от живота на Катерицата
Aвтор: Иван Андрусяк
Издателство: Изида
Година: 2147483647
ISBN: 9786192351007
Корица: мека
Страници: 224
Цена: 12.00 лв.  9.60 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Украинският „Дръндьо“ – забавно-смешна история за един тийнейджър, написана от един от най-популярните писатели на Украйна, номиниран за световната награда за детска литература „Ханс Кристиан Андерсен“ (2020) и спечелил националната награда „Леся Украинка“. Книгата е включена в селекцията на най-добрите книги за деца и юноши в света White Ravens.

Когато съучениците ти лепват прякора Бурундук (Катерицата) и ти се подиграват, защото по физическо не можеш да прескочиш козата и да се покатериш на въже, тогава сърцето ти така се свива, че си готов на всичко, само за да докажеш кой всъщност е Ивас Бондарук. Дори да си излюпиш... джобен дявол! Или да разгадаеш загадката на зловещите стъпки, които отекват през нощта където спиш, или да правиш рискови химически експерименти и накрая да се опиташ да опознаеш изкушенията на „възрастния“ живот.

Това е една от най-известните книги за млади читатели в съвременната украинска литература и се препоръчва за изучаване в средния курс на училищата в Украйна.
 
Общи условия