(c)2011

Проектът Аве Мария

   Книги ► Художествена литература ► Фантастика и фентъзи ► 
Проектът  Аве Мария
Aвтор: Анди Уеър
Издателство: Бард
Година: 2021
ISBN: 9786190300588
Корица: мека
Страници: 512
Цена: 19.99 лв.  14.99 лв. (Отстъпка -25%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Един самотен астронавт трябва да спаси Земята от катастрофа в този невероятен нов научно-фантастичен трилър от бестселъровия автор на „Марсианецът“.

Райланд Грейс е единственият оцелял участник в отчаяна, съдбоносна мисия - и ако се провали, човечеството и самата Земя ще загинат.

Само дето в момента той не го знае. Не помни дори собственото си име, а камо ли природата на своята задача или как да я изпълни.

Знае единствено, че е спал много, много дълго време. И току-що се е събудил, за да открие, че се намира на милиони километри от дома, само с два трупа за компания.

Колегите му от екипажа са мъртви и докато спомените му се завръщат мъгляво, той осъзнава, че е изправен пред невъзможна задача. Съвсем сам на този малък кораб, сглобен набързо от всички правителства и космически агенции и запратен в дълбините на космоса, от него зависи да се справи със заплаха, която грози с гибел целия ни вид.

И благодарение на един неочакван съюзник, той може би има шанс.

Отчасти научна мистерия, отчасти зашеметяващо междузвездно пътешествие, „Проектът „Аве Мария“ е разказ за открития, теории и оцеляване, който си съперничи с „Марсианецът“ - и същевременно ни отвежда на места, които не сме и сънували.
 
Общи условия